top of page
  • Writer's pictureMaija Kopola

Rentomuija on syntynyt!

Kun laskin sormet näppikselle, poskiani alkoi kuumottaa.


Tästäkö se blogin kirjoittaminen nyt sitten alkaa 😬? Olen toimittajana ja viestinnän parissa työskennellessäni kirjoittanut jos jonkin näköistä tekstiä – mutta tämä on jotakin aivan omaa.

Kirjoitan omalla äänelläni, a-p-u-v-a!


Mikä rentomuija?


Rentomuija-nimitys syntyi Maikkarilla työskennellessäni vuonna 2018, kun heitin työkaverilleni idean että mitä jos alettais tekemään sketsejä tämän nimen alla. Varasin sometilit ja mieheni ideoi moodboardin, ja siihen se sitten jäi sillä kertaa 😃


Syksyllä oman yritykseni sisältöjä pohdiskellessa nimi palasi mieleen ja tuli semmonen halolla päähän ja ahaa -momentti x 100, että tää nimi – tässä on sitä jotain mihin kulminoituu se mitä teen ja haluan tehdä.

Rentomuija on asenne. Lähestymistapa elämään, jossa mennään omaa kiinnostavaa kohti pilke silmäkulmassa.

Olen jo pidempään halunnut kirjoittaa blogia, joka voisi inspiroida sinua omannäköisesi elämäsi elämiseen. Hyvinvointi ja toimintakyky ovat minulle tärkeitä teemoja, joita tulen varmasti paljon sivuamaan.


Tämä on henkilökohtainen blogini osana yritykseni sivua ja tulen kertomaan myös menetelmistä, joita itse käytän hyvinvointini edistämiseksi ja joita myös tarjoan asiakkailleni.


Rakastan tutkia, oppia ja kokeilla uusia asioita, joten tulen jakamaan kokemuksiani myös näiden teemojen alta.


Tekemiseni fokus ei tule olemaan kuvissa tai fyysisten asioiden esittelyssä – vaan elämän ihmettelyssä, kokemuksien jakamisessa ja toivottavasti arkesi inspiroinnissa.


Kaikkea hyvää sinun omannäköiseen arkeesi vuonna 2021 🌟66 katselukertaa0 kommenttia

コメント


bottom of page