top of page
  • Writer's pictureMaija Kopola

Maaliskuun tapahtumat | Oikeasti palauttavat afterit 25.3. klo 18-19.30

Tervetuloa oikeasti palauttaville after workeille perjantaina 25.3. klo 18-19.30! Luvassa on kehoa ja energioita tasapainottava harjoitus, jossa yhdistyvät restoratiivinen jooga sekä äänimaljarentoutus.


Käymme lempeästi kehoa avaavien ja restoratiivisten asanoiden kautta läpi ihmiskehon seitsemän energiakeskusta, chakraa. Samanaikaisesti pääset kuuntelemaan ja tunnustelemaan äänimaljojen resonointia kehossasi. Harjoituksen päätteeksi teemme vielä lyhyen meditaation. Nämä menetelmät rauhoittavat hermostoa, joten luvassa on ihanan palauttava päätös viikolle!


Näille aftereille voit tulla mukaan kunnosta ja fiiliksestä riippumatta. Aikaisempaa kokemusta joogasta tai äänimaljarentoutuksesta ei tarvita. Laita päällesi mukavat vaatteet, joissa voit liikkua lempeästi ja levätä. Paikan päältä löytyy joogamattoja, vilttejä ja tyynyjä, ja voit toki halutessasi ottaa oman maton ja tyynyliinan mukaan.


Tämän kerran aftereilla vierailevana opettajana on joogaopettaja Anna Storå. Äänimaljarentoutuksesta vastaa Rentomuija – ääni- ja energiarentouttaja Maija Kopola.


Näillä afterworkeilla pääset rentoutumaan ja rauhoittumaan työviikon päätteeksi, sekä päästämään irti siitä mitä et tarvitse mukaasi viikonloppuun :)


Hinta: 32e / hlö

Ilmoittautuminen sähköpostilla: maija@rentomuija.fi

Maksu tapahtuu paikan päällä (mobilepay/käteinen) tai sähköpostitse toimitettavalla laskulla.


Tarjolla on teetä sekä pientä naposteltavaa.


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Oikeasti palauttavat afterit ovat Rentomuijan järjestämiä tapahtumia, joissa ohjelma vaihtelee – mutta meininki on takuulla rentouttava. Voit laittaa toiveesi tulevia after workeja varten Maijalle: maija@rentomuija.fi 🙌🏻

68 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page