Mikä Rentomuija?

 

Hei, olen Maija!

IMG-6222_edited.jpg

Haluan tukea sinua ottamaan itsellesi aikaa ja tilaa rentoutuksissani, ohjauksessani sekä valmennuksessani turvallisessa ilmapiirissä. Kohtaamisemme ovat aina luottamuksellisia.


Oma loppuunpalamiseni käynnisti tutkimusmatkan itseeni: aloin kokeilemaan erilaisia tapoja saada yhteyttä itseeni ja omiin tarpeisiini. Kokemuksieni kautta olen löytänyt kehon äärettömän viisauden äärelle. Olen löytänyt arkeeni rentoutta ja läsnäoloa, ja nautin hyvän energian välittämisestä eteenpäin.

Olen psyykkinen ratkaisukeskeinen valmentaja, TRE-stressinpurkuohjaaja, ääni- ja energiarentouttaja sekä viestinnän ja johtamisen asiantuntija. 


Olen kilpaurheillut ja valmentanut myös nuoruudessani, joten ymmärrän myös urheilun kenttää. 

Olen valikoinut omaan tarjontaani työkaluja ja tekemisen tapoja, joista olen itse saanut apua omalla kasvun polullani ja joita haluan jakaa eteenpäin. 

Jos opit jotain hoitoa/menetelmää kokeilemalla uutta itsestäsi, se on mahtava satsaus! Suosittelen kokeilemaan juuri niitä juttuja, jotka kutsuvat sinua :) 

 

Asiakkaiden kertomaa

TRE:n aloittaminen Maijan etäohjauksessa oli valaiseva ja kiinnostava kokemus. Aikaisemmat tärinäkokemukset saivat jonkin muodon ja selityksen. Olo session jälkeen oli levännyt – kuin olisin nukkunut päikkärit!

Maijan äänimaljahoito on niin syvärentouttavaa!
Saan paljon energiaa heti hoidon jälkeen, mutta pääsen myös illalla uneen paljon helpommin.

Maijan kanssa keskusteleminen tuntuu turvalliselta. Hän kuuntelee tarkasti, ja hänellä on taito ohjata keskustelua lempeästi solmukohtiin. 


Maija osasi oikeita kysymyksiä, jotka avasivat hyviä keskusteluja ja kiteytti tärkeimpiä asioita selkeästi. ymmärrettäviksi. Keskustelun jälkeen oli toiveikas, kirkastunut ja rohkaistunut fiilis!

Valmennuksessa parasta olivat sopivanpituiset sessiot, joiden aikana pystyi hyvin tekemään pienen kävelylenkin raittiissa ilmassa ulkosalla.


Valmennus haastoi ajattelemaan itse, ei tarjonnut valmiita vastauksia oman elämän haasteisiin. Jutellessa tuli oivallettua monia asioita itsestään!

 
Image by Joseph Barrientos

Rentous tarkoittaa minulle läsnäoloa

Rentous ei tarkoita löysyyttä tai välinpitämättömyyttä – vaan tässä hetkessä olemista ja ystävällisyyttä itseä kohtaan. Rentous luo tilaa turvallisille ja välittömille kohtaamisille. Rentouden kautta voidaan päästä tutustumaan omaan sisimpään. 

Jos olet kokeillut jo suorittaa ja kontrolloida kaikkea, ja et silti ole tyytyväinen – miltä tuntuisi kokeilla rentoutumista, stressinpurkua tai valmennusta rennossa ilmapiirissä? Rentoudesta voi löytyä avain oman toimintakyvyn optimoimiseen.

 

Varaa aika 30 minuutin tutustumispuheluun

Kuulen mielelläni tilanteestasi etukäteen, ja voit aina ottaa yhteyttä viestillä tai puhelimitse. Voit myös varata ajan 30 minuutin maksuttomaan tutustumispuheluun, jossa ehditään käydä läpi kattavammin tarpeitasi ja sitä voisiko minusta olla tueksi polullasi.

 

Nautin uuden oppimisesta sekä erilaisten menetelmien ja liikkumisen tapojen kokeilemisesta.

Tällä hetkellä perehdyn syvemmin stressilääketieteeseen ja energiarentoutumiseen. 

Haluan olla myös luomassa inhimillisempää ja kestävämpää työelämää. Uskon, että ihmisistä voitaisiin saada enemmän irti työssä kestävämmin ja järkevimmin keinoin kun ihmisyys nostettaisiin tekemisen keskiöön. Tarvitaan modernien työelämätaitojen kouluttamista sekä toistemme tukea.

  • Psyykkinen ratkaisukeskeinen valmentaja | Tampereen kesäyliopisto 11/2020 – 01/2022

  • Psyykkiset traumat | Turun yliopisto 10-12/2020

  • Reiki I ja II -kurssit (usui shiki ryoho) | Kouluttajana Johanna Blomqvist 2021

  • TRE-ohjaaja | TRE-Finland 2019-2020

  • Äänimaljarentoutus | Enkelikartano 2020

  • Palvelumuotoilun perusteet | Aalto Pro 2020

  • Kauppatieteiden maisteri – Johtaminen ja organisaatiot | Tampereen yliopisto 2008-2015

  • Toimittaja | Laajasalon opisto 2013-2014

Harrastukseni: crossfit, kirjoittaminen, vapaa liikkuminen, tanssiminen ja luonnossa samoilu. Rakastan myös uusien taitojen kokeilemista ja uusien urheilulajien testausta! Tällä hetkellä harjoittelen brasilialaista jiu-jutsua.