Mikä Rentomuija?

 
maija-highres-bw-9836.jpg

Olen Maija, kiva tavata!

Haluan tukea sinua ottamaan itsellesi aikaa ja tilaa rentoutuksissani, ohjauksessani sekä valmennuksessani turvallisessa ilmapiirissä.

Kohtaamisemme ovat aina luottamuksellisia ja pysähdymme niiden asioiden äärelle, jotka ovat sinulle tärkeitä juuri tässä hetkessä. 

Olen inhimillinen, utelias ja sydämellinen kohtaaja – ja nautin siitä kun asiakkaani menevät kohti heille itselleen tärkeitä asioita tai tavoitteita. Teen sinulle näkyväksi voimavarasi ja vahvuutesi, jotka tukevat sinua polullasi.

Oma loppuunpalamiseni käynnisti aikanaan tutkimusmatkan itseeni: aloin kokeilemaan erilaisia tapoja saada yhteyttä itseeni ja omiin tarpeisiini. Tunnistin kuinka elin pelkästään päässäni, ja kehoni oireili erilaisin tavoin. Kokemuksieni ja erilaisten kokeilujen kautta olen löytänyt kehon äärettömän viisauden ja mielen joustavuuden äärelle. Sillä polulla jatkan uteliain mielin niin omassa prosessissani kuin asiakkaideni matkassa.

Opiskelutaustaltani olen psyykkinen ratkaisukeskeinen valmentaja, TRE-stressinpurkuohjaaja, ääni- ja energiarentouttaja sekä viestinnän ja johtamisen asiantuntija. Työskentelen mielelläni niin yksilöiden kuin tiimien parissa.


Psykologinen turvallisuus ja tiimien kehittäminen ovat sydäntäni lähellä: rakastan todistaa sitä kuinka ihmiset loistavat työssään omina itsenään ja miten tehdään töitä aidosti yhteisen tavoitteen eteen.

 

Asiakkaiden kertomaa

TRE:n aloittaminen Maijan etäohjauksessa oli valaiseva ja kiinnostava kokemus. Aikaisemmat tärinäkokemukset saivat jonkin muodon ja selityksen. Olo session jälkeen oli levännyt – kuin olisin nukkunut päikkärit!

Maijan äänimaljahoito on niin syvärentouttavaa!
Saan paljon energiaa heti hoidon jälkeen, mutta pääsen myös illalla uneen paljon helpommin.

Maijan kanssa keskusteleminen tuntuu turvalliselta. Hän kuuntelee tarkasti, ja hänellä on taito ohjata keskustelua lempeästi solmukohtiin. 


Maija osasi oikeita kysymyksiä, jotka avasivat hyviä keskusteluja ja kiteytti tärkeimpiä asioita selkeästi. ymmärrettäviksi. Keskustelun jälkeen oli toiveikas, kirkastunut ja rohkaistunut fiilis!

Valmennuksessa parasta olivat sopivanpituiset sessiot, joiden aikana pystyi hyvin tekemään pienen kävelylenkin raittiissa ilmassa ulkosalla.


Valmennus haastoi ajattelemaan itse, ei tarjonnut valmiita vastauksia oman elämän haasteisiin. Jutellessa tuli oivallettua monia asioita itsestään!

 

Rentous tarkoittaa minulle läsnäoloa

Rentous ei tarkoita löysyyttä tai välinpitämättömyyttä – vaan tässä hetkessä olemista ja ystävällisyyttä itseä kohtaan. Rentouden kautta voidaan päästä tutustumaan omaan sisimpään ja omiin tarpeisiin. Rentous luo tilaa turvallisille ja välittömille kohtaamisille.

Jos olet kokeillut jo suorittaa ja kontrolloida kaikkea, ja et silti ole tyytyväinen – miltä tuntuisi kokeilla rentoutumista, stressinpurkua tai valmennusta rennossa ilmapiirissä? 


Niin hullulta kun se voi kuulostaakin (etenkin jos kuulut samaan toipuvien suorittajien jengiin kuin minä 👋🏻) rentoudesta voi löytyä avain oman toimintakyvyn optimoimiseen.

Hyvinvoinnin ja palautumisen kivijalka on itsetuntemus, jonka äärelle harvemmin päästään hampaat irvessä puskemalla.

maija-highres-bw-0166.jpg
 

Varaa aika 30 minuutin tutustumispuheluun

Jos olet kiinnostunut testaamaan äänirelausta, täristelyä tai valmennusta, voit aina ottaa yhteyttä viestillä tai puhelimitse.


Voit myös varata ajan 30 minuutin maksuttomaan tutustumispuheluun, jossa ehditään käydä läpi kattavammin tarpeitasi ja sitä voisiko minusta olla tueksi polullasi. 

 

Nautin uuden oppimisesta sekä erilaisten menetelmien ja liikkumisen tapojen kokeilemisesta.

Tällä hetkellä perehdyn syvemmin stressilääketieteeseen ja energiarentoutumiseen. 

Haluan olla myös luomassa inhimillisempää ja kestävämpää työelämää. Uskon, että ihmisistä voitaisiin saada enemmän irti työssä kestävämmin ja järkevämmin keinoin kun ihmisyys nostettaisiin tekemisen keskiöön. Tarvitaan modernien työelämätaitojen kouluttamista sekä toistemme tukea.

  • Psyykkinen ratkaisukeskeinen valmentaja | Tampereen kesäyliopisto 11/2020 – 01/2022

  • Psyykkiset traumat | Turun yliopisto 10-12/2020

  • Reiki I ja II -kurssit (usui shiki ryoho) | Kouluttajana Johanna Blomqvist 2021

  • TRE-ohjaaja | TRE-Finland 2019-2020

  • Äänimaljarentouttajan koulutus | Enkelikartano 2020

  • Palvelumuotoilun perusteet | Aalto Pro 2020

  • Professional Scrum Master | Scrum.org 2018

  • Kauppatieteiden maisteri – Johtaminen ja organisaatiot | Tampereen yliopisto 2008-2015

  • Toimittaja | Laajasalon opisto 2013-2014

Harrastukseni: crossfit, kirjoittaminen, vapaa liikkuminen, tanssiminen ja luonnossa samoilu. Rakastan myös uusien taitojen kokeilemista ja uusien urheilulajien testausta! Tällä hetkellä harjoittelen brasilialaista jiu-jutsua.

Vapaaehtoistyöt: Punaisen Ristin ystävätoiminta ja Lauttasaaren REKO-ruokaringin ylläpito