Kehomieli-valmennus

Kehomieli-valmennus on inhimillistä, keskustelevaa ja kokeilevaa valmennusta, jossa otetaan tilaa ja aikaa sinulle tärkeiden asioiden äärellä olemiselle. Mitä tahansa kaipaat elämääsi, valmennus voi avata tilanteeseesi uusia näkökulmia kun teemme erilaisia kokeiluja mielen ja kehon äärellä.


Sinulla voi olla valmiina mielessä teema tai tavoite jonka äärellä työskentelemme, mutta tärkeintä on että olemme juuri niiden asioiden äärellä joilla on sinun elämäsi ja kasvusi näkökulmasta merkitystä. 

Minä pyrin tarjoamaan sinulle läsnäolon, kysymysten ja kokeilujen kautta erilaisia näkökulmia tilanteeseesi. Tuen sinua oman ainutlaatuisen voimasi tunnistamisessa ja käyttöönottamisessa, jotta pystyt jatkossa ohjaamaan energiaasi enemmän niihin asioihin joilla on sinulle aidosti merkitystä. 

Käytän valmennuksessa menetelmiä monipuolisesti, kuten psyykkistä ratkaisukeskeistä valmennusta, NLP-menetelmää, tietoista läsnäoloa, hypnoosia, kehotietoisuutta ja erilaisia rentoutusmenetelmiä. 

maija-highres-bw-0229_edited_edited_edited_edited.jpg
 

Valmennuksen teemana/tavoitteena voi olla esimerkiksi:

 • ystävällisemmän suhteen rakentaminen itseeni

 • oman sisäisen äänen muutos kannustavammaksi

 • omannäköisen elämän rakentaminen

 • uupumuksen jälkeen kestävämmän arjen rakentaminen

 • vähemmän pelkoa ja jännitystä elämään – enemmän rohkeutta!

 • elämänmuutoksen käynnistäminen

 • itsetuntemuksen kasvattaminen

 • itsensä kuuntelemisen opettelu

 • kilpaurheilijan tai esiintyjän henkinen kasvu

 

Valmennuksen aloittaminen

Valmennus aloitetaan 30 minuutin maksuttomalla tutustumispuhelulla tai -tapaamisella. Jutellaan tilanteestasi ja toiveistasi, ja makustellaan olisiko mukava työskennellä yhdessä. Tutustuminen ei sitouta sinua valmennuksen aloittamiseen.

Jos haluat aloittaa valmennuksen – tutustumisen jälkeen valitset itsellesi sopivan valmennuspaketin ja aikataulutetaan valmennukset aikatauluihisi sopivalle syklille. 

3 x 60min valmennusta | 198€ | Etänä tai paikan päällä

5 x 60min valmennusta | 325€ | Etänä tai paikan päällä

Yksittäinen valmennuskerta 60min | 70e | Etänä tai paikan päällä

Otan rajatun määrän valmennusasiakkaita kerrallaan. 

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä valmennuksesta

Mitä on valmennus?

Valmennus on voimaannuttavaa ja ajattelua kirkastavaa itsensä kehittämistä. Valmennuksessa otetaan aikaa sille, että pääset tutustumaan paremmin itseesi, omiin ajatusmalleihisi ja omiin tuntemuksiisi – ja näin saadaan toivomasi muutos käyntiin.

Valmennuksessa on tulevaisuuteen suuntaava katse, ja valmennuksen aikana kuljetaan kohti sinulle merkityksellistä tavoitetta tai tahtotilaa sinulle sopivalla vauhdilla.

Sinä määrität valmennuksen suunnan ja edistät sopivan kokoisin askelin edistymistäsi. Minä tuen ja sparraan sinua polullasi. 

Oma lähestymistapani valmennukseen ottaa huomioon sekä psyykkisen puolen että kehollisuuden, ja voidaan halutessasi yhdistää valmennukseen myös esimerkiksi TRE®-palautumistärinää, tietoisuustaitojen harjoittelua sekä ääni- tai energiarentoutumista. Ehdotan matkalla erilaisia työkaluja ja sinun kiinnostuksesi ohjaa sitä mitä menetelmiä kokeilemme. 

Milloin kannattaa aloittaa valmennus?

Valmennuksen voi aloittaa milloin vain, kun sinulla on fiilis että haluat edistää jotain itsellesi tärkeää asiaa esimerkiksi hyvinvointiasi, uraasi, jaksamistasi tai ihmissuhteitasi. Ihmisestä tulee valmennettava, kun hän päättää että "nyt riittää" ja on valmis muutokseen. 

Sinulla voi olla hyvin selvät sävelet tavoitteesi suhteen, jolloin lähdemme suoraan työskentelemään sen saavuttamiseksi. Jos taas olet kiinnostunut valmennuksesta, mutta et tiedä vielä minkä asian parissa haluat työskennellä – löydämme sen kyllä matkalla.

On hyvä hahmottaa, että valmennus ei tapahdu vain tapaamisissamme: tulet oivaltamaan asioita myös osana arkeasi ja se osa oppimistamme 🤩 

Sopiiko valmennus minulle?

Valmennuksesta puhutaan usein urheilun piirissä – mutta tosiasiassa muutosvalmennus sopii kenelle vain, joka haluaa kehittää itsetuntemustaan ja haluaa edetä kohti itselleen tärkeitä asioita tai tavoitteita.

Valmennuksen voi aloittaa matalalla kynnyksellä, ja valmennuksen alussa käydään läpi mihin teemoihin haluat keskittyä.

Mitä valmennus maksaa?

3 x 60min valmennusta 198€ | 5 x 60min valmennusta 325€ 

 • Etänä zoomissa / paikan päällä

 • Tapaamiset toivomallasi syklillä esim. joka toinen viikko

 • Yhteydenpito valmennusten välissä (whatsapp/sähköposti)

 • Maksu 1-5 erässä​

Kertavalmennus 60min 70€ (Zoom/paikan päällä)

Kuinka pitkään valmennuksessa käydään?

Suhteutetaan valmennuksen pituus tahtotilaasi. Saat itse päättää kuinka pitkälle polulle lähdetään ja millä syklillä tavataan. 

Voit hankkia yksittäisiä valmennuskertoja tai napata 3-5 kerran paketin. Voi olla että jo tunnin tapaamisen jälkeen olet tyytyväinen jatkamaan polullasi eteenpäin itsenäisesti tai haluat työskennellä yhdessä pidempään. Minä toivon, että saat toivomaasi muutosta elämään heti ja ideana on että opit valmentamaan itseäsi yhteistyömme aikana.

Jos haluat esimerkiksi saada arkeen lisää energiaa, valmistautua tuleviin kisoihin tai vahvistaa itsetuntemustasi – suosittelen aloittamaan viiden kerran valmennuspaketilla  Seurataan yhdessä missä mennään tahtotilasi suhteen matkan varrella. 

Onko valmennus vain kevyttä jutustelua?

Valmennuspolkuun liittyy aina sinun tahtotilasi tai tavoitetilasi, joka ohjaa matkaamme. Tahtotilasi – muutos jota kaipaat elämääsi – on sinulle tärkeä, joten keskustelumme ja kokeilumme asian äärellä tulevat olemaan merkityksellisiä.

Valmennuksessa voidaan keskustella haasteista ja ongelmista avoimesti. Mukana on aina positiivinen ja tulevaisuutta rakentava näkökulma, kun liikumme ongelmista kohti ratkaisuja. 

Valmennus on luottamuksellinen keskustelu, jota sitoo aina vaitiolovelvollisuus. ​Valmennuksesta ei tehdä merkintöjä mihinkään tietokantaan ja kaikki tuottamamme kirjallinen materiaali tulee käyttöön ainoastaan sinulle.

Valmennus ei ole neuvontaa, terapiaa, lääketieteellistä hoitoa tai ohjausta.

 
maija-webres-bw-0185.jpg

Maija valmentajana

Muutoksessa on tärkeää olla mukana sekä mieli että keho. Olen psyykkinen ratkaisukeskeinen valmentaja, NLP-valmentaja, kehollisten palautumismenetelmien ohjaaja sekä johtamisen ja viestinnän ammattilainen.

Olen valmentajana lämmin kohtaaja sekä utelias erilaisten näkökulmien etsijä. Olen luonnoltani ratkaisukeskeinen ja rakentava, ja minua motivoi auttaa ihmisiä tunnistamaan oma ainutlaatuinen voimansa. 

Valmentajan polku on kutsunut minua jo lapsuudesta saakka, jolloin toimin junioripesäpallovalmentajana. Johtamisen ja viestinnän opintojen kautta päädyin kehittämään psykologisesti turvallisia tiimejä sekä työyhteisöjä. Oivalsin työssäni, että haluan ymmärtää lisää sekä ihmismielestä että keho-mieli yhteydestä, ja opiskelin psyykkiseksi valmentajaksi sekä palautumismenetelmien ohjaajaksi (mm. TRE-stressinpurkutärinä, äänimaljarentoutus ja Reiki-energiarentoutus).

Minulle valmentajana on keskustelun lisäksi tärkeää ottaa tilaa ja aikaa kehon tuntemuksiin sekä omiin fiiliksiin tutustumiseen. Valmentamisessa minua kiehtoo kokonaisvaltaisuus sekä se kuinka olemme kaikki ainutlaatuisia vaikka meissä on toki yhtäläisyyksiäkin. 

Valmennettavani toivon, että tulet kuulluksi ja saat elämääsi rikastuttavia oivalluksia! Valmentajana pyydän sinulta palautetta, jotta voin kehittää tapaamme toimia yhdessä ja valmennuksesta on sinulle mahdollisimman paljon hyötyä.

 

Asiakkaiden kokemuksia valmennuksesta

 

Maija oli loistava, lämpimän rauhallinen ja analyyttinen valmentaja ja hänellä on taito olla aidosti läsnä jopa verkon yli. Odotin valmennuksia aina paljon ja koin itseni niissä arvostetuksi ja ymmärretyksi.

Valmennuksessa otat vastuun omaa tavoitetilaasi kohti kulkemisessa. Sinä päätät mihin haluat keskittyä, kun tavataan.

Niin hassulta kun se voi tuntua, niin sinussa asuu se tieto siitä mitä sinä tarvitset. Minä toimin tukena polkusi selkeyttämisessä. Avaan sinulle kysymysten ja harjoitteiden kautta erilaisia näkökulmia tilanteeseesi.

Olen tsemppaajasi sekä tarvittaessa haastajasi. Haastavienkin aiheiden äärellä ollaan aina samalla puolella menossa kohti sinulle tärkeää tahtotilaa ja tavoitetta.


Olen utelias ajatuksistasi ja tilanteestasi. Kannustan sinua kokeilemaan asioita, jotka sinua kutsuvat. Tehdään yhdessä oivalluttavia kokeiluita, jotta mielesi ja kehosi tukisivat tahtotilaasi.

Valmentajasi Maija

 

Kaipaatko hermostoa rauhoittavaa lepohetkeä?

maija-webres-bw-9943.jpg

Äänimaljarentoutus

Parasympaattinen lepohermostomme aktivoituu äänimaljojen resonoinnista.

Heräsikö kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä yhteyttä!