valmennus varitausta.png

Valmennus

Mikä tahansa jumi tai tavoite sinulla on elämässäsi – valmentajan kanssa työskentely voi avata tilanteeseesi uusia näkökulmia. Sulla itselläsi on jo paljon keinoja muutokseen ja voin auttaa sinua löytämään lisää välineitä. 

Olen kuuntelija ja kohtaaja polullasi. Tuen sinua omien voimavarojesi tunnistamisessa, niin että pystyt jatkossa ohjaamaan vielä enemmän energiaasi niihin asioihin joilla on sulle aidosti merkitystä.

 

Valmennus voi sopia sinulle, jos...

  • olet jumissa omissa ajatuksissasi tai tilanteessasi

  • haluat muutosta elämään, mutta et tiedä mistä aloittaa

  • haluat laajemmin omaa potentiaaliasi käyttöön

  • haluat oppia tuntemaan itseäsi paremmin

  • kaipaat tukea esimerkiksi palautumisen, jännittämisen, stressin tai pelon kanssa

  • kaipaat puolueetonta keskustelukaveria

  • haluat parantaa toimintakykyäsi harrastuksessasi tai työssäsi

 
valmennus varitausta.png

Valmennuksessa otat vastuun omaa tavoitetilaasi kohti kulkemisessa. Sinä päätät mihin haluat käyttää ajan aina kun tulemme yhteen. 

Sinussa asuu se tieto siitä mitä sä tarvitset – ja toimin tukena sen selkeyttämisessä.

Olen tsemppaajasi sekä tarvittaessa haastajasi. Ja haastavissakin tilanteissa ollaan aina samalla puolella – sun puolella – menossa kohti sun tahtotilaa ja tavoitteita.


Olen utelias ajatuksistasi ja tilanteestasi. Kannustan sinua kokeilemaan asioita ja tehdään yhdessä oivalluttavia harjoitteita.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä valmennuksesta

 

Mitä valmennus on?

Valmennus on voimaannuttavaa ja ajattelua kirkastavaa itsensä kehittämistä. Valmennuksessa otetaan aikaa sille, että pääset tutustumaan paremmin itseesi, omiin ajatusmalleihisi ja omiin tuntemuksiisi. 

Valmennuksessa on tulevaisuuteen suuntaava katse, ja sen aikana kuljetaan kohti sinulle merkityksellistä tavoitetta tai tahtotilaa.


Sinä määrität valmennuksen suunnan ja edistät sopivan kokoisin askelin edistymistäsi.

Milloin valmennus kannattaa aloittaa?

Ihmisestä tulee valmennettava, kun hän päättää että "nyt riittää" ja on valmis muutokseen.

Valmennuksen voi aloittaa milloin vain, kun sulla on semmoinen fiilis että haluat edistää jotain itsellesi tärkeää asiaa.

Valmennus ei tapahdu vain tapaamisissamme, vaan tulet oivaltamaan asioita myös osana arkeasi. Kannattaa varata arkeen aikaa omille pohdinnoille valmennuksen aikana.

Onko valmennus vain kevyttä jutustelua?

Valmennus ei ole neuvontaa, terapiaa, lääketieteellistä hoitoa tai ohjausta. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettei valmennuksessa voitaisi keskustella haasteista ja ongelmista. ​

Valmennus ei ole vain jutskailua. Mukaan liittyy aina sun tahtotila tai tavoitetila, joka ohjaa matkaamme. Oma lähestymistapani ottaa huomioon sekä psyykkisen puolen että kehollisuuden, ja voidaan halutessasi yhdistää valmennukseen myös esimerkiksi TRE-stressinpurkua ja äänirentoutusta.

Kuinka pitkään valmennuksessa käydään?

Suhteutetaan valmennuksen pituus tahtotilaasi. Saat itse päättää kuinka pitkälle polulle lähdetään ja millä syklillä tavataan. 

Jos haluat esimerkiksi olla itsevarmempi esiintyjä tai saada arkeen lisää energiaa – voimme sopia ensin viiden kerran startista, ja seurataan yhdessä missä mennään tahtotilasi suhteen matkan varrella. 

Paljon työstä tapahtuu myös sinussa itsenäisesti, kun reflektoit, pureskelet ja havainnoit asioita arjessa. Voi olla että jo yhden tai kolmen kerran jälkeen olet tyytyväinen jatkamaan polullasi eteenpäin – tai haluat kehittää omia taitojasi eteenpäin kymmenen tapaamisen aikana.

Valmennuksen aloittaminen

Valmennus aloitetaan 30 minuutin maksuttomalla tutustumispuhelulla. Tuossa puhelussa jutellaan tilanteestasi ja toiveistasi, ja makustellaan olisiko mukava aloittaa matka yhdessä. Tutustumispuhelu ei sitouta sinua valmennuksen aloittamiseen.

Jos haluat aloittaa valmennuksen – tutustumisen jälkeen sovitaan valmennuksen alustavasta pituudesta (esim. 5 kertaa tai 10 kertaa) ja aikataulutetaan valmennukset aikatauluihisi sopivalle syklille. 

 

Muut palautumisen palvelut

aanimalja-01.png

Äänimaljarentoutus

Kaipaatko hermostoa rauhoittavaa lepohetkeä?

Heräsikö kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä ja ihmetellään yhdessä!